ДОМА / Tag Archives: ЈП Исар

Tag Archives: ЈП Исар

Уредување на двор на стамбена зграда од страна на станарите во населбата Сењак

Жителите на улицата ,,5-та партиска конференција” во населбата Сењак по нивна инијацитива го уредија дворот пред стамбените згради со подрашка на градоначалникот на Општина Штип прим. м-р Илчо Захариев и Јп ,, Исар’. Во склоп на уредувањето е изградена фонтана која ќе го украсува овој дел. Со овој гест станарите ...

ПОВЕЌЕ

Во завршна фаза поставувањето на нова канализациона мрежа, атмосферска и водоводна линија на улицата ,,Христијан Карпош”

Согласно програмата на ЈП ,,Исар” и градоначалникот на Штип, прим. м-р Илчо Захариев, во завршна фаза е поставувањето на нова канализациона мрежа, атмосферска и водоводна линија на улицата ,,Христијан Карпош” во должина од 400 метри. Новинар: Габриела Клетничка

ПОВЕЌЕ
Free mockups