ДОМА / Tag Archives: софтвер

Tag Archives: софтвер

Ново софтверско решение за остварувањето на здравственото осигурување на хонорарците

Фондот за здравствено осигурување на Македонија благодарение на остварената соработка со Министерство за здравство, Министерството за финансии и Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на Македонија креираше постапка за остварување на права од здравствено осигурување на хонорарците. Склучен е Анекс на договор со ФПИОМ за електронска размена на податоци и ...

ПОВЕЌЕ
Free mockups