ДОМА / Tag Archives: СВР Штип

Tag Archives: СВР Штип

Известување од СВР Штип, кривични пријави и ограбување на црква во Берово

СВР Штип го известува месното население од општините кои гравитираат околу Армискиот полигон Криволак, дека од денес до крајот на април ќе се извршуваат боеви гаѓања во реоните Брест, Кршковица, Бел Камен, Козарник, Џидимирци и Читаклија, Мушанци, Кашан Тубре, Голема страна и Кукулци. Во наведениот период се забранува секакво движење ...

ПОВЕЌЕ

СВР – Штип со Кривична пријава против тројца осомничени

СВР – Штип со Кривична пријава против З. С ( 56) годишно лице сопственик , на друштвото „Сафари Интернационал“ ДОО Скопје, заедно со вработениот Б.Р ( 52 ) од Штип и управителот И.М ( 53 ) од Скопје се осомничени дека сториле кривично дело Незаконит Лов и Кривично дело Перење ...

ПОВЕЌЕ
Free mockups