ДОМА / Tag Archives: Општина Штип

Tag Archives: Општина Штип

Дератизација во Општина Штип

Дератизацијата е збир на мерки и постапки кои се спроведуваат за да се намалат штетниците. Главната цел е спречување и намалување на популацијата на штетните глодари спроведена биолошки, механички или хемиски мерки. „Заради заштита на населението од заразни болести предизвикани од глодари, Општина Штип на ден 28.04.2015 год. вторник, ќе ...

ПОВЕЌЕ

Во завршна фаза поставувањето на нова канализациона мрежа, атмосферска и водоводна линија на улицата ,,Христијан Карпош”

Согласно програмата на ЈП ,,Исар” и градоначалникот на Штип, прим. м-р Илчо Захариев, во завршна фаза е поставувањето на нова канализациона мрежа, атмосферска и водоводна линија на улицата ,,Христијан Карпош” во должина од 400 метри. Новинар: Габриела Клетничка

ПОВЕЌЕ
Free mockups