ДОМА / Tag Archives: населба

Tag Archives: населба

Во населбата Дузлак пуштени во употреба две спортски игралишта

По повод денешниот празник во населбата Дузлак се пуштија во употреба два спортски објекти, односно новите игралишта за одбојка на песок и на цврста подлога. Жителите на оваа населба придонесуваат да се завршат проектите порано од предвиденото време, со што заслужуваат инвестиции. Ваквите инвестиции ќе продолжат и во иднина. Во ...

ПОВЕЌЕ

Известување за дислоцирање на објекти во Штип поради хортикултурното уредување

Граѓаните кои имаат објекти за чување на живина и стока на потегот од населбата Баби до Дузлачки рид , конкретно улицата ,,Струмичка” истите да ги дислоцираат , бидејќи во спортивно од идната недела општината ќе превземе мерки за уривање и отстранување на живината од овие локации. ” Доколку ова не ...

ПОВЕЌЕ
Free mockups