ДОМА / Tag Archives: бомба

Tag Archives: бомба

Објавена 22-рата “бомба” на СДСМ

Денес во 12 часот напладне претставници на опозициската партија СДСМ поставија информативен штанд со цел граѓаните подобро да се запознаат за досега објавените “бомби”, но и покрај нивната цел, граѓаните не беа довоно заинтересирани со што посетеноста не беше голема. Во 14 часот во малата сала на Дом на културата ...

ПОВЕЌЕ

Реакција на ВМРО-ДПМНЕ за новата “бомба” на СДСМ

Владеачката партија ВМРО-ДПМНЕ на денешната “бомба” на СДСМ о демант во писмена форма реагираат за обвинувањето за користење на универзитетот во Штип за партиски потреби, за местенки и изборни малверзации и вработување партиски лица. Новинар: Ана Максимова

ПОВЕЌЕ
Free mockups