ДОМА / Најнови вести / Off road рели Штип – Плачковица

Off road рели Штип – Плачковица

Денес се вози осмото традиционално off road рели во организација на “Астибо екстрим” оф роуд клубот од Штип. Над двеста учесници од Македонија го возат релито со крос мотори на четири и на две тркала и со џипови на патека која е изменета во однос на претходните, од Штип до Плачковица.

Off road релито е од ревијален карактер, патеката не е екстремна, организаторот, “Астибо екстрим” претходните денови ја исчисти трасата, а организирано е и ноќевање во планинарскиот дом Вртешка.

Сподели:

Објавено од Славица Величковска

ПОВЕЌЕ

Извесен надоместот за околу 3000 стечајци, износот ќе се утври неделава

Последно пребројување на стечајците се врши деновиве, државата има средства за месечен надомест за околу ...

Free mockups