ДОМА / Разговори и Интервјуа

Разговори и Интервјуа

НА ТЕМА – МУЗИКА – ДРАГАНА ЈОРДАНОВА

ПОВЕЌЕ

На Тема Ноќен Живот: Мирослав Кацаров кафе бар Ilussion

Погледнете го најновото издание на емисијата на тема разговараме со Миро Кацаров кафе бар Ilussion

ПОВЕЌЕ

На тема – Пчеларство

Разговор со Слободан Данилов за пчеларството како хоби како и за приносите на мед годинава

ПОВЕЌЕ

На тема – Педофилијата како болест која мора да биде искоренета

Разговор на тема педофилија со Светлана Јованова директор на Центарот „Лидија срце што чука“ – Скопје

ПОВЕЌЕ

Во емисијата На тема разговор со драмскиот актер Ефтим Трајчов Ѓаурски

ПОВЕЌЕ

Проследете го разговорот со ментор Сања Ристески во емисијата-На тема

ПОВЕЌЕ

70- годишен јубилеј на СОУ ”Сергеј Михајлов”

ПОВЕЌЕ

Даница Фичорска- ” Приказна за старата дама”

ПОВЕЌЕ

Mавзолеј на Кемал Ататурк – Анкара

ПОВЕЌЕ

Утрински разговор со Мирјана Илиќ Смилкова по повод 12-ти мај- Меѓународен ден на сестринството

 

ПОВЕЌЕ
Free mockups