ДОМА / Најнови вести / Источен регион / Се запали зграда на ул. “ Рударска “ во Македонска Каменица

Се запали зграда на ул. “ Рударска “ во Македонска Каменица

Во тек е акција за локализирање на пожарот кој зафати четирикатница на ул. “ Рударска “ во Македонска Каменица.  Опожарени се најгорните катови од зградата како и самиот кров. Засега причините за пожарот не се познати, дополнително ќе се утврдува како и од што настанало опожарувањето. Во акцијата за гаснење на пожарот учествуваат екипи на ТППЕ од Делчево и Македонска Каменица.

Сподели:

Објавено од Канал Плус Телевизија

Канал Плус Телевизија

ПОВЕЌЕ

Извесен надоместот за околу 3000 стечајци, износот ќе се утври неделава

Последно пребројување на стечајците се врши деновиве, државата има средства за месечен надомест за околу ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Free mockups