ДОМА / МАГАЗИН / Здравје / Прво кревање тегови, па чаша мајчино млеко

Прво кревање тегови, па чаша мајчино млеко

Многу фанови на кросфит вежбање во Америка преку оглас  се во потрага по жени кои ги дојат своите бебиња, за да купат млеко од нив. Џенифер Роуз  е една од жените кои го продаваат свооето млеко. Таа два пати во текот  на денот испумпува млеко и го  продава или донира во  локалната болница. Во моментов постојат тројца машки  клиенти кои внимателно го штитат својот идентитет.

,,Кога ми се јавуваат  телефонскиот број постојано им е сокриен. Тие не сакаат другите да знаат дека тие пијат човечко млеко “, вели Роуз, која досега заработила  $ 700 од продажба на млеко. Целат дека мајчиното млеко дава неверојатна енергија.

,,Јас не верувам во стероиди и други енергетски додатоци. Ги сакам природните нешта кои Бог ги создал. ” И покрај тоа што мајчиното млеко не е штетно за возрасни, храната што ја јадеме е, всушност, нутритивно побогата од него. Сепак, многумина сметаат дека тоа е од корист за имунолошкиот систем и енергија.

Објавено од ХДТВ Канал Плус Телевизија

ПОВЕЌЕ

Работи кои некогаш биле неприфатливи, а денес се тренд

Ова се работи кои радикално се вратија и од некогаш општествено отфрлени, станаа тренд на ...

Free mockups