ДОМА / МАГАЗИН / Здравје / Падот на температурите придонесе да се намали бројот на вирусни инфекции

Падот на температурите придонесе да се намали бројот на вирусни инфекции

Падот на температурите придонесе да се намали бројот на дечиња со вирусни инфекции. На штипското детско одделение се хоспитализираат само деца со посериозни компликации. Она што лекарите го препорачуваат е настинките да не се третираат со антибиотик и поголемо внимание да се обрне на хигиената и храната.

Објавено од ХДТВ Канал Плус Телевизија

ПОВЕЌЕ

Делчево денес се збогува со тричленото семејство кое вчера ги изгуби животите во тешката сообраќајна несреќа

Делчевчани не можат да ја сокријат тагата по трагичната загуба за Делчево која се случи ...

Free mockups