ДОМА / МАГАЗИН / Интересно / Летото ќе го одбележи светскиот хит “Despacito” , но во издание на Random Park

Летото ќе го одбележи светскиот хит “Despacito” , но во издание на Random Park

Светскиот хит “Despacito” , може да Ви се допаѓа или пак не, но несомнено е дел од речиси сечие секојдневие. Благодарение на Random Park, ние веќе го имаме нашиот летен хит! Прекрасна музичка експресија која мириса на сонце, плажа и наговестува пријатни моменти.
Стиснете “плеј” и слободно “заразете се” од ритамот на летото!

Random Park е трио кое го сочинуваат талентираните: Љупка Рогожарска, Ангел Панов и Александар Попов.
Видеото е снимено во Дојран, а е во продукција на Канал Плус Телевизија.

Сподели:

Објавено од Каролина Михајловска

Каролина Михајловска

ПОВЕЌЕ

Извесен надоместот за околу 3000 стечајци, износот ќе се утври неделава

Последно пребројување на стечајците се врши деновиве, државата има средства за месечен надомест за околу ...

Free mockups