ДОМА / Најнови вести / Источен регион / Завршни обраќања на кандидатите за градоначалници на Делчево

Завршни обраќања на кандидатите за градоначалници на Делчево

Објавено од Валери Спасевски

Валери Спасевски

ПОВЕЌЕ

В петок ќе се одржи прва редовна седница на делчевскиот совет

Обемна расправа ги очекува делчевските советници кои во рамки на првата редовна седница која е ...

Free mockups